[videojs_video url=”https://leonidasgo.md/wp-content/Leonidas_Ro.mp4″ autoplay=”true” poster=”https://leonidasgo.md/wp-content/Leonidas.jpg”]

O poveste a gustului

Cu mai bine de 100 de ani în urmă, Leonidas Kestekides a realizat prima pralină așa cum o știm astăzi. De-a lungul timpului, patru generații din familia Kestekides și-au pus amprenta asupra ciocolatei Leonidas, transformând acest brand într-o companie de succes deținută în familie. Ceea ce a început ca un singur magazin cu o fereastră în care erau afișate praline pe pervaz este acum un brand global cu peste 2000 de magazine. Astăzi, toată lumea cunoaște creațiile gustoase ale Leonidas. 

 

Originare din Bruxelles, considerată adesea capitala ciocolatei din lume, ciocolatele Leonidas sunt cunoscute pe tot globul pentru ingredientele lor deosebite, varietatea uriașă și aromele fantastice. Ciocolatele Leonidas stau cu siguranță în afară oricărei concurențe.

În calitate de cel mai popular producător de ciocolată din Belgia, aceștia au o istorie lungă și ilustră și o reputație binemeritată de excelență. Dacă sunteți în căutarea unui cadou minunat pentru un prieten iubitor de ciocolată sau un membru al familiei, o cutie de cadouri Leonidas este alegerea perfectă. Fie că este Ziua Îndrăgostiților, o zi de naștere specială, o aniversare – o cutie de bomboane belgiene frumos prezentate vor fi întotdeauna binevenite. Avem o varietate largă de bomboane delicioase de ciocolată Leonidas de care să vă bucurați. Indiferent dacă preferați bogăția dulce a ciocolatei negre, finețea ciocolatei cu lapte sau ciocolata albă rafinată, există produse aici care să satisfacă gustul fiecărui iubitor de ciocolată.

Toate ciocolatele Leonidas conțin cele mai fine ingrediente, cum ar fi cremă proaspătă și lapte, unt de cacao pur, fructe și nuci de calitate. Acest angajament față de prospețime oferă ciocolatei Leonidas calitatea sa de lux și aroma deosebită. Există multe soiuri inovatoare și distincte de care să ne bucurăm aici, inclusiv umpluturi de fructe dulci precum ananas și căpșuni, vanilie delicată, migdale crocante.

Amplasăm totul în siguranță într-un ambalaj puternic special conceput pentru a proteja conținutul de lovituri și schimbări de temperatură, asigurându-vă că ciocolatele dvs. vor ajunge în stare perfectă. Vă oferim diferite opțiuni pentru cutia dvs. cadou, astfel încât să puteți alege ce vi se potrivește. Există cutii de cadouri elegante, cutii și opțiuni împachetate cadou, astfel încât să puteți prezenta cadoul către persoana iubită în felul dvs. și putem include și un mesaj personal. 

Când vine vorba de prospețime, calitate aceste praline superbe belgiene nu pot fi uitate. Indiferent dacă vă tratați sau cumpărați un cadou pentru o persoană specială, puteți fi sigur că ciocolatele Leonidas vor încânta și satisface întotdeauna.